GEA MEDICAL

Ginekološka ordinacija GEA MEDICAL je privatna ginekološka ordinacija u Baru. Osnivač i vlasnik ordinacije GEA MEDICAL je Dr Fehmija Feko Fetahović, specijalista akušerstva i ginekologije.

2013 godine, nakon višegodišnjeg iskustva u državnim zdravstvenim ustanovama, Dr Fetahović je odlučio da svoje iskustvo i znanje ponudi kroz pružanje kvalitetnijih usluga u privatnoj ordinaciji GEA MEDICAL, koja prije svega nudi prijatan ambijent, savremenu medicinsku opremu, opuštenu atmosferu bez nepotrebnog stresa, ljubazno osoblje i dovoljno vremena koje će vam biti posvećeno.

O meni

dr Fetahović

specijalista ginekologije i akušerstva

Ko je dr Feko?

Ja sam Dr Fehmija Fetahović-Feko, specijalista ginekologije i akušerstva. Rođen sam 1968. u Prijepolju. Završio sam Medicinski fakultet u Beogradu 1994. Specijalizirao ginekologiju i akušerstvo 2001. u Beogradu na Institutu za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije. Reproduktivno zdravlje mladih je oblast kojom sam se najviše bavio kroz angažman u nevladinim organizacijama RODA i CAZAS, međunarodnim organizacijama IRD i UNICEF, kao i specijalizovanim komisijama i radnim grupama (Nacionalna Komisija za reproduktivno zdravlje i Radna grupa za izradu “Standarda kvaliteta usluga za mlade”, Nacionalno koordinirajuće tijelo za HIV/AIDS).  Živim u Crnoj Gori,  u  Baru, gdje radim u svojoj privatnoj ginekološkoj ordinaciji  “GEA MEDICAL”.

dr_Fehmija_Feko_Fetahović
pexels-luizclas-1848565

Ginekolog

pexels-daria-shevtsova-3326195

Akušer

pexels-sound-on-3756989

Humanista

Humanost na djelu

Prevencija kroz edukaciju, pridruži se!

Translate »